Pe aceasta pagina gasiti o lista cu fotografi care isi ofera serviciile pentru nunti in Focsani. Pentru a putea in contact mai usor cu prestatorii serviciilor si a cere mai multe detalii / informatii sau chiar oferte de pret, am inclus urmatoarele date pe pagina:

 • Denumirea firmei;
 • Website-ul firmei;
 • Nr de telefon;
 • Adresa de email;
 • Adresa paginii de Facebook (daca este disponibila).

 

Adauga fotograf nou:

Servicii Foto Video Focsani

 

Fotograf Nicolae Ivanciu

Adresa: Strada Cuza Vodă 15
Website: https://nicolaeivanciu.ro/
Telefon: 0770 799 123
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/NicolaeIvanciu.Fotograf


Pro Nunta Photography

Adresa: Strada Războieni 7
Website: http://www.pronunta.com/
Telefon: 0722 177 644
Email: pronunta@yahoo.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pronunta/


Magiafoto

Adresa: Bulevardul Unirii 1
Website: http://www.magiafoto.ro/
Telefon: 0773 844 221
Email: info@magiafoto.ro
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Magiafoto.ro/


Catalin Sîrbu

Adresa: Bulevardul Dimitrie Cantemir
Website: http://catalinsirbu.ro/
Telefon: 0744 343 451
Email: sirbuphotography@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/catalin.sirbu.fotograf/


Fotosebastian

Adresa: Strada Mare a Unirii 5
Website: http://www.fotosebastian.com/index
Telefon: 0748 190 209
Email:
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pricopsebastian


GrafiX Studio

Adresa: Str. Unirea Principatelor nr 2, Cladirea Federal Coop, cam. 12
Website: https://www.grafixstudio.ro/
Telefon: 0742 642 898
Email: grafixsstudio@gmail.com
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/grafixstudiofotograf/


La ce sa fiti atent cand alegeti un fotograf nunta

 • Experienta. Experienta acumulata in calitate de fotograf nunta este una hotaratoare. Nu este tot una sa preferati pe cineva cu specializare in peisagistica, in fotografia arhitecturala, cea comerciala ori cea sportiva, sau sa angajati un profesionist specializat in nunti. Ritmul unui eveniment precum o nunta este rapid, are schimbari numeroase efectuate intr-un timp relativ redus. Se recomanda sa va alegeti o persoana care are experienta bogata, nu un incepator, cu abia cateva nunti realizate, si care vine ca sa invete meserie si noi tehnici la nunta dumneavoastra.
 • Comunicarea. Este de asteptat ca si nivelul de comunicare din partea unui fotograf nunta Focsani sa fie la inaltimea asteptarilor. Acesta trebuie sa organizeze adesea persoanele ce vor aparea in imaginile de grup, dar fara sa uzeze de un ton autoritar ori zgomotos, facand poante rasuflate doar pentru a produce zambete. Exista o masura in toate…
 • Echipamentul utilizat. Nu este chiar o garantie a bunelor rezultate, insa cu cat este mai unul mai performant, cu atat va fi mai bine. Un fotograf nunta profesionist trebuie sa aiba la el doua aparate, al doilea cu rol de backup daca primul se va strica. Rar se intampla ca acesta sa se strice, dar in caz de ghinion, profesionistul trebuie sa poata sa isi continue activitatea pentru care este platit.
 • Calitatea foto. Este data mai ales de catre tehnica folosita de un fotograf nunta, astfel incat lumina din foto sa para a fi cat mai naturala, chiar daca se vor folosi si blitzuri sau alte lumini ajutatoare. Pozele cu lumina care cade direct spre miri vor prezenta aplatizarea tuturor umbrelor, o stralucire a fetei, dar si chiar acel efect deloc atractiv al ochilor rosii. Folosirea bliturilor poate avea ca efect uneori niste umbre atat puternice cat si neplacute, daca acestea nu se afla in pozitia corecta.
 • Editarea. Se recomanda ca editarea sa fie una minimala, fara unele elemente straine care sa fie introduse in imagine. La folosirea Photoshop-ului, cel care editeaza este bine ca sa fie un fotograf nunta foarte priceput, deoarece altfel rezultatul poate deveni un kitsch.
 • Efectul de pestera. Este o problema destul de comuna pentru un fotograf nunta mai fara indemanare. Efectul se intalneste in spatii inchise gen biserica sau local, ambele cu o lumina redusa, combinat cu blitul declansat direct spre miri dar si cu o alta ajustare gresita a aparatului. Urmarea va fi aparitia doar a mirilor in fotografii, fara alte elemente din fundal, intrucat fundalul va fi unul intunecat. Perfect ar fi sa vedem si interiorul, pictura bisericii, fundalul avand importanta sa in redarea atmosferei evenimentului. Daca veti cere sa vi se arate un portofoliu al unui fotograf nunta, nu priviti doar imaginile facute pe-afara, in sesiuni foto care beneficiaza de lumina buna, solicitati sa vi se prezinte si realizari lucrate in spatii inchise cu lumina mai slaba.
 • Poze prea intunecate. Pozele trebuie sa prezinte detalii, asa ca o rochie de mireasa nu trebuie sa arate de un alb brut, solid si lipsit de amanunte. Dantela, dar si modelul rochiei o fac atat de scumpa, iar un fotograf nunta profesionist va sti cum sa puna in valoare asemenea detalii. Din pacate, la fotografiile mai inchise, rochia de mireasa poate capata o nuanta de gri, iar la o setare gresita poate avea chiar o tenta usor albastruie.
 • Contractul. Nu uitati datele contractului. Decizia odata luata, nu uitati de semnarea unui contract de prestari servicii facut cu acel fotograf nunti Focsani pe care l-ati ales. In mod normal, el are unul gata pregatit, dar este bine ca sa il lecturati integral, documentul oferind destule informatii pe care puteti sa le aprobati sau nu.